CARIERA

A mai ramas un post disponibil! Angajam un asistent de farmacie . Asteptam CV-urile dumneavoastra pe adresa de mail din contact impreuna cu o fotografie recenta .

Va doriti o cariera, nu doar un loc de munca,

Noi, la Ahmeya nu oferim locuri de munca, ci oportunitatea dezvoltarii unei cariere in cadrul unei echipe dinamice care apreciaza performanta si abilitatile personale.


Va doriti sa lucrati intr-un mediu profesional,

Ahmeya si-a facut un nume in industria farmaceutica prin atentia cu care isi trateaza clientii si partenerii.


Va doriti sa va dezvoltati personal,

Incurajam si promovam dezvoltarea personala a fiecarui membru al echipei. La Ahmeya, consideram ca fiecare poate sa-si exprime personalitatea si propria metoda de a ajuta pacientii.


Va doriti sa promovati in plan profesional,

Farmacistii nostri sunt incurajati si stimulati sa isi valorifice potentialul. Consideram ca este natural sa avanseze si sa oferim posibilitatea persoanelor sa demonstreze ca pot reusi.

 

Daca aceste motive va definesc, va incurajam sa aplicati acum pentru noile posturi de farmacist, farmacist diriginte si asistent medical de farmacie, avand astfel oportunitatea de a va alatura echipei Ahmeya. Pentru a intra in baza noastra de date trimiteti un e-mail cu CV-ul dumneavoastra la adresa: ecmea@yahoo.com sau info@ahmeya.ro.